e-commerce

The Good Roll

De missie van deze e-commerce ondernemers is om wc-papier schadevrij op de markt te zetten. 100% Boomvriendelijk en duurzaam toiletpapier, met 2x zoveel papier als je ‘normale’ wc-rol. Zoals ze zelf zeggen: “Bomen zijn om te knuffelen, niet om te eindigen als papier in jouw toilet“. Bovendien gaat de helft van de winst naar het bouwen van toiletten in ontwikkelingslanden. Mooi doel!

Wat doet Staxxer voor The Good Roll?

Staxcloud koppeling:

Btw plichtig in:

Dartshopper

Dartshopper is de webshop met het grootste assortiment dartsartikelen van Nederland en België: in het ruime assortiment kun je álles vinden wat met darts te maken heeft. Zoals de pijlen van bekende spelers, maar ook accesoires zoals shafts, flights en wallets. 

Wat doet Staxxer voor Dartshopper?

Staxcloud koppeling:

Btw plichtig in:

Toytraders

Deze groothandelaren specialiseren zich in het leukste speelgoed en pluche knuffels. Ze handelen vooral in grote aantallen, maar ben je een particuliere consument? Dan kun je in hun webshop terecht voor knuffels en speelgoed van o.a. Disney, Marvel en Pokémon.

Wat doet Staxxer voor Toytraders?

Staxcloud koppeling:

Btw plichtig in:

retail

Shoeby

Deze Nederlandse fashion-keten heeft haar roots in Den Bosch, en inmiddels zijn er 220 fysieke winkels. Daarnaast is er een uitgebreide online strategie: met een eigen app en de aanwezigheid op meerdere platforms is het één van de grootste spelers binnen de retail.

Wat doet Staxxer voor Shoeby?

Staxcloud koppeling:

Btw plichtig in:

accountancy

Duijn’s Tax Solutions

Duijn’s Tax Solutions is een fiscaal adviesbureau dat samenwerkt met veel internationaal opererende e-commerce partijen. Of je nu Nederlands of internationaal belastingadvies nodig hebt, de adviseurs zijn altijd up-to-date over de laatste belastingontwikkelingen.

Wat doet Staxxer voor Duijn’s Tax Solutions?

Staxcloud koppeling:

Btw plichtig in:

Klaar om de stap te maken?

Laat je Telefoonnummer achter en een Staxxer belt je binnen 2 werkdagen terug!

Staxcloud proberen?

Plan een gratis btw consult in met een StaxxerToch even anders? Dat kan! 

whatsapp

call

mail