pools btw nummer aanvragen

PAN-European btw nummers aanvragen

Wat is Amazon PAN-European?

Als je op Amazon verkoopt kun je kiezen om gebruik te maken van het Pan European Fulfilment netwerk. Hiermee geef je Amazon toestemming om in alle Pan Europese landen voorraad aan te leggen. Pan-European gaan houdt in dat je de mogelijk krijgt om je voorraad te verdelen over Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Tsjechië via Amazon. Dit zorgt ervoor dat je vanuit deze landen sneller en goedkoper je klanten kunt bereiken. Zelf stuur je jouw voorraad maar naar één land, en Amazon verdeelt deze voorraad vervolgens aan de andere 5 PAN-European landen. Alle orders worden vervolgens via FBA (Fulfilment by Amazon) uitgevoerd.

Omdat je in alle landen voorraad gaat aanleggen betekent dat je voor al deze landen een btw nummer nodig hebt. 

PAN-European btw

Als je van plan bent om via Amazon (FBA) / PAN-European te gaan, moet je er rekening mee houden dat je in alle 6 PAN-European landen; Duitsland, Frankrijk Italië, Spanje, Polen en Tsjechië een btw-nummer aan moet vragen.

Hoeveel kost het om PAN-European btw nummers aan te vragen?

Om succesvol te verkopen op Amazon kun je het beste lokaal voorraad aanleggen. Daarmee krijgt de klant het product de dag erna in huis. Om gebruik te maken van Fulfilment by Amazon (FBA) zul je voor elk van de 6 PAN-European landen een btw-nummer nodig hebben en eventuele aanvullende documenten (dit verschilt per land).

Zelf per land de nodige btw-nummers en aanvullende documenten aan te vragen is tijdrovend en vraagt enorm veel kennis van de 6 verschillende talen.Wij nemen dit daarom graag voor je uit handen! Voor slechts €1.795,00 all-in vragen wij voor alle 6 PAN-European landen een btw-nummer aan en regelen de eventuele aanvullende documenten.

Hoe kan je PAN-European btw nummers aanvragen?

Meer weten over het aanvragen van Pan Europese btw nummers? Neem direct contact met ons op.Onze lokale Staxxers helpen je graag op weg.

Pan European BTW nummers aanvragen