Tsjechische btw aangifte

Tsjechische btw-aangifte doen

 

Wanneer moet je Tsjechische btw-aangifte doen?

Tsjechische aangiftetermijn: maandelijks 

De standaard btw-aangifteperiode in Tsjechië is 1 maand. Een bedrijf met een omzet van minder dan CZK 10.000.000 in het voorgaande jaar kan ervoor kiezen om driemaandelijkse aangiften in te dienen nadat het drie jaar is geregistreerd. Er is geen vereiste voor een jaarlijkse aangifte.

btw nummer
Path
btw nummer tsjechie

Wat heb je nodig om Tsjechische btw-aangifte te doen? 

Als je Tsjechische btw-aangifte moet doen heb je een Tsjechisch btw-nummer nodig. Heb je deze nog niet in bezit? Dan helpen wij je graag met de aanvraag van je Tsjechisch btw-nummer.

Tsjechische btw-aangiften moeten elektronisch worden ingediend. De enige uitzondering is voor particulieren (eenmanszaken) met een omzet in het voorafgaande kalenderjaar van minder dan CZK 6.000.000. Het formulier moet worden ingediend via de website van de financiële administratie van de Tsjechische Republiek.

Path

Hoeveel kost het om mijn Tsjechische btw-aangifte te laten doen?

Het runnen van je internationale e-commerce bedrijf verdient jouw aandacht. Voor je Tsjechische aangifte heb je behoorlijk wat kennis nodig van het Tsjechische belastingsysteem en de benodigde documentatie. Daardoor vinden de meeste ondernemers hun belastingadministratie enorm tijdrovend en ingewikkeld.

Onze Staxxers staan klaar om jouw Tsjechische btw-aangifte voor jou uit handen te nemen. Dat is wel zo makkelijk toch? Zij laten jou simpelweg weten wanneer, én hoe jij je lokale btw kunt betalen. De rest wordt door ons geregeld.  

  • Voor €99,- per maand kan Staxxer jouw Tsjechische btw-aangiften uit handen nemen. Neem contact op voor advies op maat.
btw-nummer

Hulp nodig met het indienen van Tsjechische btw-aangiften?

Hieronder kun je direct een afspraak inplannen voor vrijblijvend persoonlijk advies van één van onze btw-experts.