1. Over ons
  2. Ons verhaal

Aangenaam!
Wij zijn Staxxer

Ons doel? Wij zorgen ervoor dat internationaal ondernemen gemakkelijk wordt.

Onze missie

Wij zorgen ervoor...

…dat internationaal ondernemen gemakkelijk wordt. Door middel van onze software verkoop jij zorgeloos over de grens. Onze software zorgt ervoor dat Staxxer over 5 jaar tijd een begrip is voor e-commerce ondernemers in Europa.

Onze visie

Wij geloven dat...

…internationale btw-administratie makkelijker en geautomatiseerder kan door middel van tech. Zo verlagen we de drempel tot internationale verkoop en is jouw administratie altijd up-to-date. Win-win!

Bekend van:

Drie mannen staan naast elkaar in een kantoor terwijl ze de btw-aangifte bespreken.

Begonnen vanuit eigen frustratie

Wij weten hoe complex het is.

Met het runnen van Spy-Fy kwamen de oprichters Peter en Ties in contact met complexe Europese btw-regelgeving. Want als je internationale ambities hebt, dan ontkom je er niet aan.

Deze internationale btw-vraagstukken nemen veel tijd in beslag. Tijd die je liever wilt gebruiken om je bedrijf te bouwen. Daarom besloten ze zelf een geautomatiseerde btw-oplossing te ontwikkelen speciaal gemaakt voor de e-commerce industrie.

Met Staxxer willen we het stoffige imago van btw-administratie opfrissen.

Een man die lacht terwijl hij een grote menigte toespreekt.

Ties den Dekker

CEO Staxxer

Hoe we btw simpel maken

De wereld van Europese btw is complex. Je hebt btw-registraties nodig als je ergens voorraad wilt aanleggen, en bepaalde drempelwaardes die je in de gaten moet houden. De nieuwe One Stop Shop (OSS) regeling maakt het er niet makkelijker op. Je dient nu namelijk over elke buitenlandse verkoop btw-aangifte te doen. Dit houdt de online verkoper tegen om (verder) te internationaliseren. Dat is erg jammer, en zelfs onnodig.

Ons portaal maakt btw inzichtelijk: het bekijken en indienen van Europese btw-aangiftes wordt eenvoudig. Het is de ideale toepassing die automatisch btw-berekeningen voor jou doet, en waar jij direct op de hoogte gesteld wordt van de aangiftestatus. Gekoppeld aan o.a. Amazon, Bol.com en Shopify is het doel van Staxxer om jouw als online verkoper compleet te voorzien en ontzorgen van jouw btw-behoeftes.

Onze merkwaarden

Bij ons staan onze merkwaarden centraal. Ze bepalen niet alleen hoe we werken, maar ook hoe we met jou, onze klant, omgaan.

Betrouwbare autoriteit

Als btw-experts weten we wat we doen. We zorgen dat je altijd inzicht in jouw real-time data hebt, en dat er een professional klaar staat voor jouw vragen.

Toegankelijkheid

Staxxer maakt internationale btw makkelijk. We houden onze communicatie, content en software open en to-the-point. Wij zijn toegankelijker dan de boekhouder om de hoek!

Eigenzinnig innovatief

In de snelle e-commercewereld staat innovatie op één, dus bij ons ook. We geven aandacht aan ons merk en innoveren op efficiëntie om een stapje voor te blijven op concurrentie.

Aan de slag bij een bedrijf met ambitie?

Het is tijd voor een frisse blik op btw: weg met het oude, trage en stoffige. Wij staan voor innovatie, snelheid en softwaregedreven dienstverlening met passie. Spreekt dit je aan? We maken graag kennis met je.

Meer leren over btw?

Dat kan! Lees onze nieuwste artikelen hier:

Wat is een Umsatzsteuer-Identifikationsnummer?
LUCID Duitsland: veelgestelde vragen
Hongarije introduceert een nieuw, online btw-systeem